Maak kennis met YourPadel

YourPadel is jouw trouwe partner op het gebied van padel. Wij bieden jou een compleet assortiment padelartikelen van jouw favoriete merken. Wij staan erop om aan iedere klant kwalitatieve materialen te leveren en bijbehorend advies beschikbaar te stellen. Wij streven er naar om de nummer 1 speciaal zaak te zijn in padel!

Vind je het lastig om een keuze te maken, dan helpen we je graag bij het vinden van het juiste materiaal. Bij rackets kun je het ook zelf ervaren, door vrijblijvend een racket te testen. Op alle vragen over het juiste racket of misschien wel de meest geschikte schoen, geven we je graag een passend antwoord.

Dit doen we met enthousiaste medewerkers en in samenwerking met Antwerp Padel Academy. Door de jarenlange ervaring proberen wij u zo goed mogelijk verder te helpen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over materialen, nieuwe collecties van jouw favoriete merken en speciale acties voor onze fans, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (onderaan deze pagina). Via Facebook en Instagram blijf je ook op de hoogte van speciale acties, de nieuwste collecties en leuke winacties.

 

Onze contactgegevens en openingsuren

Club: Padel d’Anvers te 2020 Antwerpen. (padeldanvers.be)
Club: Antwerp Padelclub te 2600 Berchem. (antwerppadelclub.be)

info@yourpadel.be
+32 468 33 90 93


Openingsuren Berchem (Antwerp Padelclub):

Dinsdag: 11 - 16u
Woensdag: 11 - 16u
Donderdag: 15 - 20u
Vrijdag: 15 - 20u
Zaterdag: 12 - 19u


Openingsuren Antwerpen (Padel d’Anvers):

more info soon