Gratis testen rackets

Dankzij onze ervaring en vooral uniek concept kunnen we advies geven aan beginnende, intermediaire en professionele spelers. Als speler wilt u misschien de padel rackets uitproberen die door professionals worden gebruikt, maar helaas is dit vaak niet mogelijk. Ook als beginner wil je toegang hebben tot een brede selectie producten, variërend in prijs, merk, hardheid en balans. Dit betekent dat u niet alleen het goedkoopste of meest populaire merk zou kiezen, maar eerder het racket die het beste bij uw ervaring, speelstijl en fysieke conditie past.

Door ons uniek concept kan u vrijwel elke racket uit ons gamma testen. YourPadel heeft twee unieke verkooppunten waar u steeds welkom bent.

Reserveer in één van beide clubs een terrein en test gedurende 1 uur de rackets naar keuze. U betaalt 10 euro waarborg, waar u meerdere rackets mee kan testen. Indien u na het testen een racket aankoopt, krijgt u 10 euro korting op de aankoopprijs.

Filip Williotstraat 1
2600 Berchem

info@yourpadel.be
+32 468 33 90 93


Openingsuren Berchem (Antwerp Padelclub):

Maandag: 13 - 18
Dinsdag: 13 - 19
Woensdag: 13 - 19
Donderdag: 15 - 20
Vrijdag: 15 - 20
Zaterdag: 12 - 19
Zondag: 13 - 18 (elke 1ste Zondag va de maand)

 

Kortom: wij geven persoonlijk advies, wij bieden u de mogelijkheid om de padel rackets eerst op meerdere locatie’s te testen, wij matchen de beste prijs die u kunt vinden, wij bieden een breed scala aan modellen, wij hebben direct contact met de merken om de communicatielijnen in te korten, houden we onze eigen voorraad van producten, garanderen we een snelle levering van producten.